Over Sans & Zo!

 

Daar ben ik dan, op je beeldscherm. Even een voorstelrondje zodat je weet wie het gezicht is achter Sans & zo!

Ik ben Sanne, 36 jaar jong, getrouwd en trotse mama van 3 kindjes. 3 dagen in de week werk ik als apothekersassistente. Ik hou er heel erg van om creatief bezig te zijn. Daarom ben ik in het voorjaar van 2020 begonnen met het maken van sieraden voor mezelf, familie en vrienden.  In oktober van 2020 ontstond daar 'Kraaltjes van Sanne' en ben ik begonnen met de verkoop van mijn sieraden via Facebook en Instagram   Ik dacht: ik zie wel waar het schip strandt. Nooit durven dromen dat het zo goed zou lopen en ik mijn creativiteit kwijt kan in al jullie leuke bestellingen. 

Na een jaar ontstond er langzaam steeds meer de wens om een website te maken en mijn assortiment  uit te breiden. Meer producten dan alleen kraaltjes. Deze verandering vroeg om een nieuwe naam.

Vol passie ben ik hier over na gaan denken en in gedoken. Zo ontstond mijn nieuwe naam 'Sans en Zo'. En zo ook mijn webshop die inmiddels alweer bijna 2 jaar online is. 

Super leuk dat je komt kijken. Er staan vele producten in de shop maar staat er net niet bij wat je zoekt? Heb je andere ideeën en wensen? Stuur me gerust een berichtje, ik help je graag,  (bijna) alles is mogelijk.

Ook sta ik het hele jaar door op vele markten. Wil je weten waar je me kunt vinden? Kijk onder het kopje 'markt agenda's houd mijn Instagram en Facebook pagina in de gaten. 

 

Liefs Sanne